Videók

Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE
DErbi 2019

Események

23 May
Hagyományos keretek között tartja tavaszi Doktor- és díszdoktoravató ünnepségét a Debreceni Egyetem május 28-án 11 órától az Aulában.
23 May
Nemzetközi konferenciát szervez a Debreceni Egyetem Informatikai Kara.
18 May
Folytatódik a Debreceni Egyetem tudományos ismeretterjesztő sorozata. A Science Caféban „Édes időkapszulák – miről mesélnek a mézek?” címmel Sajtos Zsófi, a Debreceni Egyetem Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék PhD hallgatója tart előadást.
17 May
A folyamatos fejlődés és szakmai együttműködés jegyében a szoftveres mérnöki szimuláció világába kínál betekintést a Debreceni Egyetem Műszaki Kar Gépészmérnöki Tanszék és az eCon Engineering Kft. közös szakmai programja.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.