Események

08 már
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Fúvószenekarának nőnapi hangversenye
04 feb
A Kossuth Lajos Tudományegyetem Baráti Köre Egyesület szervezésében Danyi Zoltán (Hortobágyi Nemzeti Park) tart online előadást „A Hortobágy vadvilága” címmel.
03 feb
Online nyílt napot rendez a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara.
01 feb
A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara online nyílt napra és felvételi tájékoztatóra várja az érdeklődőket.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.